porsche carrera

FÖRVARING

Ge din älskade sportbil eller klassiker den omsorg den förtjänar under vintermånaderna.

Vintern kan vara hård och oberäknelig, med extrema temperaturer, fuktighet och vägförhållanden som utgör en potentiell risk för din värdefulla bil. Med vår specialiserade vinterförvaring kan du säkerställa att din sportbil eller klassiker är i de bästa händerna.

Här är varför du bör överväga vår tjänst:

 

 • Säkerhet och skydd:

  Vår vinterförvaring erbjuder en temperaturkontrollerad, torr och säker miljö för din bil. Den är utformad för att förhindra korrosion, rost och andra skador som kan uppstå i våta eller kalla förhållanden.

 • Professionell vård:

  Vårt erfarna team av bilentusiaster och experter tar hand om varje detalj av din bil. Från regelbunden start och uppvärmning av motorn till övervakning av däcktryck och batteristatus, ser vi till att din bil är i optimalt skick när våren kommer.

 • Skräddarsydd service:

  Vi förstår att varje bil är unik. Därför skapar vi en skräddarsydd förvaringsplan som möter de specifika behoven för din sportbil eller klassiker. Vi erbjuder även ytterligare tjänster som polering, vaxning och inspektion.

 • Kontroll och tillgänglighet:

  Trots att din bil är i förvaring, har du fortfarande möjlighet att hålla koll på den. Vi erbjuder regelbunden kommunikation och uppdateringar om bilens skick, samt möjlighet att besöka och inspektera den vid behov.

 • Förläng livslängden:

  Genom att ge din bil den omsorg den behöver under vintern kan du förlänga dess livslängd och bevara dess värde över tid. En väl omhändertagen bil är en bil som kommer att fortsätta leverera en fantastisk körupplevelse år efter år.

Låt inte vintern sätta stopp för din passion. Välj vår vinterförvaringstjänst och njut av en stressfri vinter samtidigt som din sportbil eller klassiker är i de bästa händerna. Kontakta oss idag för att boka din plats och säkerställa att din bil får den kärlek den förtjänar även under vintermånaderna.

Här hittar du oss

Nu finns vi på plats vid Vindö Bilgalleri

Premium Classic AB
Bredviksvägen 1
139 74 Djurhamn

Öppettider

Vi finns tillgängliga efter överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för ett personligt möte!

Telefonnummer: +46 8 24 57 00
Email: info@premiumclassic.se

Kontakta oss